Соработка со АутоЛукс од Скопје

Официјално!!! Swissness car започна соработка со многу добро познатата фирма АУТО ЛУКС од Скопје, која ви нуди одлична нега за вашиот автомобил.

Производите од веднаш можете да ги најдете во продажниот салон на Ауто Лукс во Скопје каде што исто така ке бидете компетентно косултирани.
Уверете се сами!!! Водете грижа за вашето милениче, ВЕ ОЧЕКУВАМЕ.
Локација – на излез од Скопје во Автокоманда.